Hoppa till huvudinnehållet

Jobba med oss...

På Trelleborg Strand!

Jobba på Trelleborg Strand

Trelleborg Strand är en av fyra campingar som ingår i Campinggruppen. Alla campingar ligger längs den fantastiska sydkusten och har havet som närmsta granne. Tänk er känslan av kritvit mjuk sand mellan tårna en härlig sommardag. Trelleborg Strand består av ställplatser, campingtomter och stugor samt minilivs, lekplats, minigolfbana och restaurang. Vi letar efter dig som är en glad person och som älskar att jobba med människor och ge bra service. Vill du ha en härlig sommar med många nya vänner och roliga möten? Då är du personen som vi vill ha med i vårt team!


Campingvärd

Som campingvärd är du den första och sista personen våra gäster möter under sin vistelse, vilket ställer krav på känsla för service, engagemang och stresstålighet. Du ser dig själv som en spindel i nätet där du målmedvetet och lösningsorienterat ser möjligheter i olika situationer för att skapa värdefulla upplevelser för våra gäster. I tjänsten jobbar du exempelvis med in- och utcheckning, information om utflyktsmål samt besvara alla möjliga sorters frågor och gör det mer än gärna. Vi har många internationella gäster så färdighet i både engelska och tyska är meriterande. Du ska vara/fylla 16 år eller äldre och ha en god datorvana.

Arbetstider: Varierande arbetstid
Varaktighet: Mitten av juni till mitten av augusti, eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande.

 

 

Städvärdinna/Städvärd

Som städvärdinna/städvärd  möter du dagligen våra gäster och är den som ser till att deras upplevelse blir av högsta kvalitet. Du ska vara noggrann och ha känsla för att hålla rent och snyggt. Arbetet utförs såväl morgon som kväll och helger beroende av schema.


Arbetstider: Varierande arbetstid
Varaktighet: Mitten av juni till mitten av augusti, eller enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande.

 

 

 

CV och personligt brev skickas till elenor@campinggruppen.se
Vid frågor kontakta Elenor Mårtensson på 0790 065 412

 

Vi är anslutna till VISITA och lön enligt kollektivavtal.
Arbetet utförs på och vid Trelleborg Strand, Dalköpinge Strandväg 2, 231 32 Trelleborg

Trelleborg Strand @ Instagram

Följ oss på instagram för att ta del av vår händelserika vardag!